Çfar ofrojmë Ne

Lajmet e fundit

 • Iron (Fe2)
  Iron is a chemical element with symbol Fe (from Latin: ferrum) and atomic number 26. It is a metal in the first transition series. It is by mass the most common element on Earth, forming much of Earth...
  Iron (Fe2)
  Iron is a chemical element with symbol Fe (from Latin: ferrum) and atomic number 26. It is a metal in the first transition series. It is by mass the most common element on Earth, forming much of Earth...
  Iron (Fe2)
  Iron is a chemical element with symbol Fe (from Latin: ferrum) and atomic number 26. It is a metal in the first transition series. It is by mass the most common element on Earth, forming much of Earth...

Fe2iron meret me përpunimin e hekurit dhe prodhimin e Dyer,Mobilje,Rethoja,Ballkone,Shkall,Kulme për Terasa si dhe aksesor të ndryshem nga hekuri.

Contact

Reçic e vogel, 1200, Tetovo, Macedonia
00389 70 866 932